RADIO 936

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΦΥΛΙΑ

Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2015

Γεφύρι της Άρτας ο ορισμός γηπέδου διεξαγωγής του μπαράζ ανόδου

11071493_706378309484461_3866660807820021017_o-580x416.jpg.pagespeed.ce.BxdgySRMvJ
Δεν νομίζω ότι ανακαλύψαμε και την Αμερική με τον τίτλο μας. Με δεδομένο όμως ότι μιλάμε για τον ορισμό γηπέδου που θα διεξαχθεί ΕΝΑΣ αγώνας μπαράζ, όχι κανένα τουρνουά με ταυτόχρονη διεξαγωγή 5-6 αγώνων, επιπέδου Α’ Τοπικής Κατηγορίας για άνοδο στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.
Ότι μιλάμε για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ που «κόπηκε» μη θιχτεί το αυτοδιοίκητο με τον νόμο Κοντονή, μπας και
παρεμποδιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία της.
Ότι είναι η ομοσπονδία που υποτίθεται ότι διέπεται από κάποια σοβαρότητα καθώς στα χέρια της κρατά την διεθνή ποδοσφαιρική εικόνα της χώρας, εφόσον έχει την ευθύνη των Εθνικών μας ομάδων. Που υποτίθεται οργανώνει Εθνικά πρωταθλήματα, Κύπελλα Ελλάδος κλπ.
Περιμέναμε ότι τουλάχιστον, όταν λένε πως κάτι αποφασίστηκε, θα είναι αληθές. Ενώ το πρωί, υπηρεσιακοί παράγοντες τις ΕΠΟ έλεγαν ότι η μόνη αξιόλογη λύση είναι το Άργος και εκεί καταλήγουν, ενώ το μεσημέρι μας διαβεβαίωναν, τώρα, «ανακάλυψαν» ότι στο γήπεδο του Άργους θα γίνουν έργα.
Πολύ πιθανόν να γίνουν τα γυρίσματα κάποιας ταινίας: «Της ΕΠΟ τα καμώματα» ή «Πιο γελοίος πεθαίνεις», τι να πούμε και πολύ περισσότερο τι να γράψουμε;
«Άκυρο» λοιπόν και το Άργος ενώ η Κόρινθος λέγεται πως απορρίπτεται λόγω κακού αγωνιστικού χώρου. Επίσης και στην Τρίπολη μας είπαν ότι το γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης πρόκειται να μπει σε φάση συντήρησης άμεσα. Άρα; Μιλάμε πάλι για το απόλυτο μηδέν.
Θα μου πείτε δεν υπάρχουν γήπεδα; Φυσικά και υπάρχουν. Για παράδειγμα το γήπεδο του Παναρκαδικού. Πληροί όλες τις προϋποθέσεις καθώς ο Παναρκαδικός αγωνίζεται ήδη στην Γ’ Εθνική από την περίοδο 2012-2013.
 Για να μην «πιάσουμε» Ηλεία με αξιόλογα γήπεδα σε Πύργο Αμαλιάδα και όχι μόνο, Αχαΐα με 2 τουλάχιστον γήπεδα στην Πάτρα και φυσικά στο Αίγιο.
Αλλά «οι ιθύνοντες νόες» της Ελληνικής Ομοσπονδίας αντιλαμβάνονται αλλιώς την λογική και ετοιμάζουν προτάσεις μάλλον εξωφρενικές για τα δεδομένα που απαιτεί ένας αγώνας αυτού του επιπέδου. ( Δεν είναι δα και τελικός Champions League)
Τέλος πάντων, εμείς δεν θα κάνουμε κανενός είδους υποδείξεις για τον ορισμό γηπέδου. Αλλά από ολόκληρη Πελοπόννησο, να επαναφέρουμε την κουβέντα γύρω από τη Αθήνα ποιόν εξυπηρετεί;
Ποιου το «δαχτυλάκι» σκαλίζει τον δείκτη ευαισθησίας και νοημοσύνης ενός ολόκληρου Νομού ή και δύο, αν υποθέσουμε ότι και οι Λάκωνες είναι θύματα της υπόθεσης;
Πότε επιτέλους οι ομάδες θα μάθουν που θα αγωνιστούν ώστε και ο κόσμος τους να προετοιμαστεί για την μεταφορά του; Υπάρχει κάτι που θα έπρεπε να γνωρίζουμε;
Τέλος, θα αναφέρω ότι μέχρι το βράδυ θα προσπαθήσουμε να έρθουμε σε επαφή με κάποιους από την Α.Ε Σπάρτη ώστε να ανιχνεύσουμε πως αυτοί αντιλαμβάνονται την κατάσταση ώστε αν βρισκόμαστε σε κοινή πλευρά, να συντονιστούν οι πιέσεις προς την Ομοσπονδία.
Όπως και να έχει αισθάνομαι προσωπικά ντροπή και ζητώ συγγνώμη από τους αναγνώστες μας. Όχι που έγραψα μια λάθος πληροφορία με απόλυτη σιγουριά κάτι που δεν συνηθίζεται στο blog αυτό.

Αλλά που έδειξα εμπιστοσύνη (και μαζί με εμένα και ποδοσφαιρικοί παράγοντες) σε έμμισθα άτομα εντός της ΕΠΟ που είναι σε θέση να γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα.
 Δεν μιλάμε ούτε για θυρωρούς, ούτε για οδηγούς!!!
Δεν ήξερα, δεν ρώταγα;;;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου